INHOUSE DAG

FLORIUS FLOWERS – INHOUSEDAG

Wij, bij Florius, leveren een breed scala aan verse bloemen die zijn geteeld in de hooglanden van Kenia en Ethiopië. Met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van bloemen in Afrika hebben wij inmiddels hoge standaarden, methoden en procedures. Hierdoor zijn onze bloemen altijd vers, gezond en hebben ze een langer vaasleven dan andere soortgelijke bloemen.

Onze bekendste handelsbloemen zijn de Hypericum Coco™-, Veronica Smart™- en Monarda Pico®- serie.

Florius gelooft in het gezegde ‘al doende leert men’. Daarom organiseren we een inhouse dag voor 10 enthousiaste eindejaar studenten. We nodigen je uit om een dag mee te draaien binnen ons bedrijf en zo meer ervaring op te doen over de verwerking en procedures van onze bloemen, om er vervolgens mee te gaan werken door een eigen masterpiece te creëren.

EVENEMENT DETAILS
Wie: Studenten in het laatste jaar van hun studie.
Wat: 10 studenten worden uitgenodigd op deze middag met een rondleiding door Florius. Hier krijgen ze uitleg over en te zien hoe bloemen worden behandeld, verwerkt en welke logistieke route ze hiervoor moeten afleggen voordat ze de consument bereiken.

Hierna hebben de studenten een half uur de tijd om hun eigen meesterwerk te creëren. Dit Meesterwerk zal wel voor 50% uit onze bloemen moeten bestaan. Florius zal voor alle bloemen (het levend materiaal) zorgen op deze dag en de studenten zijn verantwoordelijk voor alle overige materialen (zoals: draad, vaas, oase en stokjes). Dit wordt gefilmd en bewerkt door een professioneel productiebedrijf.
Waar: Florius B.V., Simon Homburgstraat 19, 5431 Cuijk
Wanneer: Februari 27, 2019
WHAT’S IN IT FOR YOU?
  • Je eigen professionele film met het creatieproces van jouw masterpiece.
  • Leuke dag bij een Internationaal Bloemenbedrijf
  • Veel kennis opdoen over de bloemen industrie

Gebruik het inschrijfformulier aan de rechterzijde om deel te nemen aan dit evenement.

Via het inschrijfformulier kan jij je opgeven voor deze dag. 

Voeg je motivatie en het plan voor je masterpiece toe en dan zal Florius op basis hiervan de 10 personen voor deze dag selecteren.

Uiteraard zorgen wij voor alle benodigdheden die nodig zijn om jouw masterpiece te creëren.

LEER ONZE BLOEMEN KENNEN

Leer meer over onze verschillende bloemvariëteiten en krijg een voorsprong op je geplande masterpiece.

Download ons marketingpakket hieronder om prachtige foto’s met een hoge resolutie van onze bloemen (Hypericum Coco™-, Veronica Smart™- en Monarda Pico®- serie) te bekijken.